Jan Štráfelda - Průvodce internetovými projekty
celá ČR (přes video)  |  776 678 044  |  jan@strafelda.cz

Štráfeldův blog

Píšu o internet marketingu. Na rozdíl od encyklopedie, kde se snažím srozumitelně vysvětlit obecné pojmy, se v článcích zabývám hlavně principy, návody a osvědčenými postupy. Také zde komentuji důležité novinky a trendy. Užijte si je!

Nekvalitní obsah webu ubližuje!

19. března 2011 3 min. čtení

Zobrazit celý článek

FeedBurner + WordPress = chyba

18. prosince 2009 3 min. čtení Dva komentáře

FeedBurner nově přidává do odkazů v RSS kanálu kampaňové parametry. Jejich základní nastavení však obsahuje dvojtečku, kvůli které nefunguje přesměrování v některých redakčních systémech, zejména ve WordPressu. Odběratel RSS kanálu se tak na web nedostane. Přečtete si srozumitelný návod, jak chybu napravit.

Zobrazit celý článek

Účinnější výzva k akci

7. prosince 2009 3 min. čtení Čtyři komentáře

Zobrazit celý článek

Nebojte se přiznat omezený rozpočet

2. října 2009 3 min. čtení 6 komentářů

Ať už jste konečný zákazník nebo hledáte jednorázového subdodavatele pro vlastní zakázku, zvažte možnost uvést předpokládanou cenu rovnou do poptávky. V mnoha případech se to vyplatí. Zejména, pokud si svým odhadem ceny nejste jisti nebo jde o cenu výrazně nižší, než je na trhu obvyklé. Ušetříte tak čas dodavatelům i sami sobě.

Zobrazit celý článek

Wireframe není prototyp

10. září 2009 2 min. čtení

Víte, jaký je rozdíl mezi wireframe a prototypem? Podle mých zkušeností klienti oba termíny znají v kontextu úvodní analýzy či zadávací dokumentace, ale vzájemně je zaměňují. Navíc málokdy chápou, v jaké situaci jim mohou být užitečné wireframy a kdy už mají trvat na zpracování HTML prototypu.

Zobrazit celý článek

E-book za mail

Získejte podrobný návod Jak na e-mail marketing (52 stran). Více informací.

Žádný spam, jen užitečný obsah. Newsletter posílám cca 8× ročně. Odhlásíte se kdykoliv.